Anita Active

Anita Active“ – “Vježbajte i osjećajte se sigurno.

Anita Active“ linija nudi grudnjake i donje rublje za sport i tjelovježbu. „Anita Active“ grudnjaci dolaze u 3 vrste potpore: maksimalna, srednja i lagana. Grudnjaci su prozračni, reguliraju toplinu i vlagu, maksimalno su funkcionalni, savršeno pristaju zbog posebnih košarica i obujma ispod grudi (za razliku od ostalih koji su, većinom, topovi u veličinama S,M,L). Daju optimalnu potporu u svim veličinama, a razina udobnosti je visoka. Razvijanje „Anita Active“ grudnjaka od strane stručnjaka traje od godine do godine i po dana i to jedino unutar tvornice Anita što ih čini visoko kvalitetnima i posebnima upravo za Vas.

Svi „Anita Active“ grudnjaci imaju:
SWEAT MENADGMENT – mogućnost tekstila da upije vlagu s kože, brzo prebacivanje s unutarnjeg materijala (u većini slučajeva frotir) na vanjski materijal i brzo ispuštanje u okružujući zrak.
COOL MAX – mrežasti dio materijala transportira vlagu s tijela, suši se vrlo brzo i osigurava ugodan osjećaj na tijelu.
Grudnjaci su ergonomični; sprječavaju moguće ozljede mišića.
• Široke naramenice su postavljene.
• Krojevi su bez šavova ili s potpuno ravnim šavovima koji su nevidljivi, a dio košarice koji je prislonjen na grudi je kod svakog grudnjaka bez šavova te na taj način ne iritira tkivo grudi prilikom i najnapornijih sportskih aktivnosti.
• Visoko kvalitetni materijali koji odbacuju vlagu i reguliraju toplinu.
• Ispod prsna traka je široka, rastezljiva, mekana, ravna i prozračna.
• Snažna potpora i oblikovanje koje kod nekih daje dojam minimizera.
Tkanine su ili nježno zalijepljene jedna za drugu prilikom kalupiranja (prešanja) ili lagano povezane šavovima koji ne diraju kožu već se nalaze na vanjskom materijalu košarice i potpuno su neprimjetne te imaju divan učinak oblikovanja.
Grudi se kod trčanja pomiču 9 cm, za 1 km se pomaknu 84 m, a Anitini grudnjaci sprječavaju pomicanje grudi za 78%.
Donje rublje se odlikuje visoko kvalitetnim materijalima koji reguliraju toplinu, odbacuju vlagu te se ne ocrtavaju ispod odjeće.
Materijali su testirani po „OkoTex standard 100“ – “prijatelj kože”.