Anita Care

Anita Care“ – “Pružamo Vam rješenje koje najbolje odgovara Vašim individualnim zahtijevima, na to se možete osloniti.”
Anita Care“ program je namijenjen ženama operiranim na dojci. Specijalni grudnjaci, kupaći kostimi i prsne proteze zajedno čine „TriProVita“ sustav. Svi modeli razvijeni su i proizvedeni u vlastitim tvornicama tvrtke Anita dr. Helbig GmbH. Na taj način uživate sigurnost najvećeg standarda kvalitete. Dobar osjećaj da ste pronašli upravo ono što Vam najbolje pomaže u Vašoj dosadašnjoj situaciji: podršku, sigurnost i osjećaj dobrobiti. Najveći kriterij kvalitete u tvrtki Anita je Vaša sigurnost.
Grudnjaci imaju dovoljno visok dekolte koji pruža siguran oslonac, košarice odgovaraju pomagalima za izjednačavanje i protezama. Široka, elastična i mekana donja pasica jamči dobar oslonac prema dolje, a visoko izvedeni izrezi sa strane služe za prekrivanje eventualnih ožiljaka.
Anita Care“ prsne proteze i pomagala za izjednačavanje sastoje se od silikona i od poliuretanske folije. Sadrže prirodne materijale, a težina, mekoća i ljuljanje silikona u velikoj su mjeri kao i kod prirodnih dojki. Prsne proteze objedinjuju, prirodan dizajn s velikom udobnošću pri nošenju. Decentno prikrivaju neravnine i blago izjednačavaju volumen koji nedostaje. Ne morate se brinuti da će Vas nešto pritiskati ili sapinjati. Izbjegavaju se i iritacije osjetljive kože.
Anita Care“ kupaći kostimi odlikuju se visoko krojenim izrezom dekoltea koji pruža siguran oslonac i prekriva ožiljke. Proteza se zahvaljujući posebnim materijalima i specijalnim linijama kroja ne otkriva ispod odjeće, a bočni otvor na džepovima za protezu pružaju sigurnost kod plivanja. Visoko izvedeni izrezi za ruke osiguravaju dobar oslonac i udobnost nošenja pri kretanju. Kupaći kostimi su proizvedeni od visoko kvalitetne likre „LYCRA XtraLife“ i „LYCRA beauty“, koje imaju premium elastan i suše se jako brzo. „LYCRA XtraLife“ nudi poboljšano zadržavanje oblika i 5x veću otpornost na klor, dok „LYCRA beauty“ ima poboljšanu moć potpore te kombinira udobnost i oblikovanje.
Kompresivni grudnjaci se koriste:
 nakon djelomične operacije nakon raka dojke
 nakon rekonstrukcije dojke
 nakon svih plastičnih operacija dojke (smanjenje i povećanje)
 za optimalno stabiliziranje oblika i imobilizacije operirane dojke nakon svih plastično kirurških zahvata.
Kontroliranom kompresijom u području ožiljka ovaj grudnjak pridonosi procesu ozdravljenja i rasterećuje putove otjecanja limfe.
Anita Care“ linija nudi i medicinske pojaseve koji služe kao kompresija nakon bilo koje operacije trbušne šupljine.
Materijali su testirani po „ÖkoTex standard 100“ – “prijatelj kože”.
Za čitav medicinski program (osim kompresivnog grudnjaka) radimo sa doznaka od HZZO-a.