Anita Maternity

Anita Maternity“ – “Kada ste Vi zadovoljni, Vaše dijete se osjeća sigurnim i zbrinutim.”

Anita Maternity“ program se sastoji od trudničkog i dojiljačkog donjeg rublja, trudničkih kupaćih kostima, baby pojaseva, steznika poslije poroda, jastuka za dojenje te spavaćica i pidžama. Osjetljivo tkivo grudi tijekom trudnoće i nakon poroda, zahtjeva najmekše i najudobnije materijale. Od prvog dana trudnoće Anita donje rublje raste skupa s Vašim grudima i trbuhom.

Grudnjaci osiguravaju potporu, smanjuju napor u ramenima i leđima, sprječavaju pojavljivanje strija i zadržavaju postojeći oblik grudi. Prozračni, testirani materijali, najsličniji našoj koži po pH-u osiguravaju Vam nježan i udoban osjećaj tijekom čitave trudnoće.

Baby pojasevi Vam pomažu kod bolova u leđima i u zdjelici, kod druge ili narednih trudnoća, kod posla koji zahtjeva sjedenje ili stajanje na nogama čitav dan.

Razdoblje nakon dojenja Vam uvelike mogu olakšati naši dojiljački grudnjaci koji uz svoju optimalnu potporu, imaju kopčice, s prednje strane grudnjaka za olakšano dojenje, koje se jednostavno otvaraju jednom rukom. Elastične i podesive naramenice su fiksno povezane s košaricama kako prilikom otvaranja ne bi skliznule prema leđima. Tako omogućuju nesmetano dojenje, a elastičan okvir drži dojku na mjestu čak i kad je košarica otvorena.

Znate li da tijekom trudnoće maternica raste od 20 do 50 puta i trbušni mišići potpuno mijenjaju oblik? Poslije poroda višenamjenski steznici vraćaju Vaše mišiće trbuha, maternicu i kompletnu figuru u stanje prije trudnoće. Izvrsni su za korištenje bilo nakon prirodnog poroda ili nakon carskog reza. Nakon što ste svoju figuru uz pomoć  Anita steznika doveli u stanje prije trudnoće, mogu Vam poslužiti i za kasnije ukoliko se javi potreba za oblikovanjem kod uskih traperica, bluza i haljina.

Svi materijali „Anita Maternity“ programa su prozračni, nježni, udobni i kvalitetni. Materijali trudničkih i dojiljačkih grudnjaka sprječavaju iritiranje osjetljivog tkiva grudi za vrijeme trudnoće i dojenja.

Materijali su testirani po „ÖkoTex standard 100“ – “prijatelj kože”.

Kada koristiti trudnički grudnjak?

Trudnički grudnjak možete koristiti već od trećeg mjeseca trudnoće ili ukoliko Vam ranije Vaš grudnjak prestane odgovarati. Treba Vam izdržati do kraja same trudnoće. Kako se trudnički grudnjaci ne kupuju po principu klasičnih grudnjaka, posjetite naše trgovine da Vam naše obučene prodavačice pronađu kvalitetan grudnjak koji će Vam biti prijatelj kože i izdržati do kraja same trudnoće.

Kada koristiti dojiljački grudnjak?

Kada počinjete dojiti veličina grudi se mijenjaju za skoro dvije dubine košarice te Vam je prijeko potreban adekvatan grudnjak koji olakšava dojenje i ne iritira Vašu kožu. Kopčice na prednjoj strani olakšavaju nesmetano dojenje dok je grudnjak na Vama, a optimalna potpora i nježni materijali osiguravaju da se osjećate ugodno tijekom čitavog razdoblja dojenja. Možete ga zatražiti već kroz sedmi i osmi mjesec trudnoće.

Kada koristit baby pojas?

  • Kod boli u leđima ili u zdjelici.
  • Kod žena koje su u drugoj ili u narednoj trudnoći.
  • Kod žena kod kojih se javlja učestalo mokrenje.
  • Za žene koje tijekom trudnoće mnogo sjede ili stoje na nogama.
  • Kod žena koje žele dodatnu potporu i olakšanje donjeg dijela kralježnice.

Kada koristiti steznik poslije poroda?

Steznik poslije poroda možete početi koristiti odmah nakon poroda bilo da je riječ o prirodnom porodu ili tjedan dana nakon carskog reza. Što prije, to bolje. Steznik poslije poroda vraća Vašu maternicu i mišiće na svoje mjesto, te ujedno oblikuje Vašu figuru u stanje prije trudnoće. Također je i kompresijski te pospješuje zarastanje ožiljaka kod carskog reza. Steznik poslije poroda je razvijen u suradnji s doktorima.