Rosa Faia

Rosa Faia“ – “Seksipilno, senzualno i zavodljivo donje rublje.”

Linija „Rosa Faia“ nudi Vam atraktivno donje rublje za svaku životnu dob. Djevojke i žene većih grudi često ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu grudnjaka, a da je ujedno privlačan, atraktivan i seksipilan. U Aniti su spojili te komponente u grudnjake koji nude košarice od dubine A do dubine I. Širok asortiman s jedinstvenim modelima koji su kombinirani s lijepim uzorcima i vrhunskom čipkom daju Vam širok izbor odabira. Grudnjake „Rosa Faia“ linije odlikuje dublji dekolte i uže naramenice.

Ekskluzivan odabir materijala i opsežna ispitivanja nošenja, unaprijed jamče savršeno pristajanje i optimalan oslonac kod košarica svih veličina.

Linija nudi moderne i privlačne kupaće kostime koji pružaju visok nivo udobnosti i savršeno pristajanje do dubine košarica do I. Kupaći kostimi su proizvedeni od visoko kvalitetne likre „LYCRA XtraLife“ i „LYCRA beauty“, koje imaju premium elastan i suše se jako brzo. „LYCRA XtraLife“ nudi poboljšano zadržavanje oblika i 5x veću otpornost na klor, dok „LYCRA beauty“ ima poboljšanu moć potpore te kombinira udobnost i oblikovanje.
Materijali su testirani po „ÖkoTex standard 100“ – “prijatelj kože”.